Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Frangipane

35 min 195o

Składniki

  • Sucrea Mix Frangipane 2.000 kg
  • Woda 0.540 kg
  • Całe jajo 0.500 kg
  • Miękkie masło 0.600 kg

Wykonanie

1

Frangipane:

Ubijać wszystkie składniki płaską ubijaczką przez minutę na średnich obrotach, następnie przez 1 minutą na niskich obrotach. Wylać ciasto frangipane na wypieczoną kruszonkę i rozsmarować. Rozłożyć wiśnię i lekko wcisnąć w ciasto. Upiec.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Sucrea Mix Frangipane
Woda
Całe jajo
Miękkie masło
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI