Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Blat biszkoptowy kawowy

20-25min 180o

Składniki

  • Komplet soft sand 1.000 kg
  • Jaja 0.450 kg
  • Woda 0.150 kg
  • Olej 0.400 kg
  • Kawa mielona 0.025 kg

Wykonanie

1

Blat biszkoptowy kawowy:

Blat biszkoptowy kawowy (2 szt. 20 x 60 cm): w szystkie składniki połączyć i ubić na szybkim biegu. Gotową masę wlać do form i rozsmarować. Następnie upiec. Czas ubijania 8-10 min. Temp. pieczenia 180 st. C. Czas pieczenia ok. 20-25 min.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Komplet soft sand
Jaja
Woda
Olej
Kawa mielona
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI