Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Żelka malinowa

Składniki

  • Malina 0.210 kg
  • Mięta świeża 0.002 kg
  • Pasta malinowa 0.010 kg
  • Woda 0.042 kg
  • Agar 0.003 kg
  • Cukier 0.010 kg

Wykonanie

1

Żelka malinowa:

Przygotowujemy żelkę malinową z nutką świeżej mięty. Blendujemy malinę z miętą, cukrem oraz pastą malinową. Całość doprowadzamy do temp. 85ºC, następnie gotujemy wodę z agarem i łączymy z pulpą malinową. Całość wylewamy do pożądanych rantów i odstawiamy do chłodni do zastygnięcia.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Malina
Mięta świeża
Pasta malinowa
Woda
Agar
Cukier
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI