Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Krem waniliowy

Składniki

  • FiorFiore Royal Master Martini 0.080 kg
  • Woda 0.210 kg
  • Masło 0.030 kg
  • Margaryna Gioia Master Martini 0.500 kg
  • Caravella Cream Avorio Master Martini 0.060 kg
  • Spirytus 0.004 kg

Wykonanie

1

Krem waniliowy:

Royal mieszamy z wodą do uzyskania budyniu, następnie dodajemy masło oraz Gioię, kolejno Caravellę Cream Avorio i alkohol. Krem wykładamy na napączowany blat Camargo.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
FiorFiore Royal Master Martini
Woda
Masło
Margaryna Gioia Master Martini
Caravella Cream Avorio Master Martini
Spirytus
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI