Mus czekoladowy i wykonanie całości
Składniki
- Śmietana Master Gourmet Master Martini 0.200 kg
- Czekolada Ariba Latte Dyski Master Martini 0.350 kg
- Żelatyna 0.012 kg
- Woda 0.100 kg
- Kremówka 0.400 kg
- Spirytus 0.012 kg
- Polewa Caravella Cover Cacao Master Martini 0.250 kg
- Polewa Caravella Cover White Master Martini 0.050 kg
Wykonanie
Mus czekoladowy i wykonanie całości:
Namaczamy żelatynę w zimnej wodzie, odstawiamy. Gotujemy Master Gourmet. Po zagotowaniu dodajemy żelatynę, czekoladę Ariba i mieszamy do uzyskania jednolitej masy. Po schłodzeniu dodajemy alkohol i mieszamy z ubitą kremówką. Mus wykładamy na warstwę kremu z żelką owocową. Polewy łączymy ze sobą i oblewamy powierzchnię ciasta.
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".