Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Mus czekoladowy i wykonanie całości

Składniki

  • Śmietana Master Gourmet Master Martini 0.200 kg
  • Czekolada Ariba Latte Dyski Master Martini 0.350 kg
  • Żelatyna 0.012 kg
  • Woda 0.100 kg
  • Kremówka 0.400 kg
  • Spirytus 0.012 kg
  • Polewa Caravella Cover Cacao Master Martini 0.250 kg
  • Polewa Caravella Cover White Master Martini 0.050 kg

Wykonanie

1

Mus czekoladowy i wykonanie całości:

Namaczamy żelatynę w zimnej wodzie, odstawiamy. Gotujemy Master Gourmet. Po zagotowaniu dodajemy żelatynę, czekoladę Ariba i mieszamy do uzyskania jednolitej masy. Po schłodzeniu dodajemy alkohol i mieszamy z ubitą kremówką. Mus wykładamy na warstwę kremu z żelką owocową. Polewy łączymy ze sobą i oblewamy powierzchnię ciasta.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Śmietana Master Gourmet Master Martini
Czekolada Ariba Latte Dyski Master Martini
Żelatyna
Woda
Kremówka
Spirytus
Polewa Caravella Cover Cacao Master Martini
Polewa Caravella Cover White Master Martini
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI