Muffiny przekąskowe
Składniki
- Multiciasto Koncentrat 0.200 kg
- Mąka 0.240 kg
- Cukier 0.050 kg
- Woda 0.180 kg
- Jaja 0.320 kg
- Olej 0.240 kg
- Przyprawy typu Vegeta 0.010 kg
- Papryka pikantna 0.008 kg
- Czosnek granulowany 0.008 kg
- Brokuły 0.350 kg
- Ser 0.200 kg
Wykonanie
Muffiny przekąskowe:
Połączyć składniki mokre. Wszystkie składniki suche wymieszać razem. Dodać do składników mokrych, całość mieszać ok. 1 minuty na wolnych obrotach i 3 minuty na średnich. Naważka 130 g. Piec w temperaturze 170 - 180 st. C. Czas wypieku około 45 minut.
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".