Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Wykonanie całości i dekoracja

Składniki

  • Non Temp Dark 0.375 kg
  • Olej 0.075 kg
  • Variegato Fanta 5 zbóż 0.200 kg

Wykonanie

1

Wykonanie całości i dekoracja:

W tortownicy o średnicy 20 cm wyłożyć na dnie blat orzechowy. Podgrzać do zmiękczenia i wysmarować warstwę Variegato Fanta 5 zbóż, warstwę kremu truflowego unosząc go po bokach i nałożyć mus migdałowy. Na koniec wyłożyć ponownie krem truflowy, wyrównać i ściąć.  Wygładzić. Przygotowanie polewy: do rozpuszczonej czekolady Non Temp Dark dodać ciepły olej (czekolada i olej powinny mieć podobną temperaturę 40 st. C). Ciasto usunąć z formy, oblać czekoladową polewą i udekorować.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Non Temp Dark
Olej
Variegato Fanta 5 zbóż
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI