Wykonanie całości i dekoracja
Składniki
- Non Temp Dark 0.375 kg
- Olej 0.075 kg
- Variegato Fanta 5 zbóż 0.200 kg
Wykonanie
Wykonanie całości i dekoracja:
W tortownicy o średnicy 20 cm wyłożyć na dnie blat orzechowy. Podgrzać do zmiękczenia i wysmarować warstwę Variegato Fanta 5 zbóż, warstwę kremu truflowego unosząc go po bokach i nałożyć mus migdałowy. Na koniec wyłożyć ponownie krem truflowy, wyrównać i ściąć. Wygładzić. Przygotowanie polewy: do rozpuszczonej czekolady Non Temp Dark dodać ciepły olej (czekolada i olej powinny mieć podobną temperaturę 40 st. C). Ciasto usunąć z formy, oblać czekoladową polewą i udekorować.
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".