Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Wykonanie całości i dekoracja

Składniki

  • Non Temp Dark 0.375 kg
  • Olej 0.075 kg
  • Variegato Fanta 5 zbóż 0.200 kg

Wykonanie

1

Wykonanie całości i dekoracja:

W tortownicy o średnicy 20 cm wyłożyć na dnie blat orzechowy. Podgrzać do zmiękczenia i wysmarować warstwę Variegato Fanta 5 zbóż, warstwę kremu truflowego unosząc go po bokach i nałożyć mus migdałowy. Na koniec wyłożyć ponownie krem truflowy, wyrównać i ściąć.  Wygładzić. Przygotowanie polewy: do rozpuszczonej czekolady Non Temp Dark dodać ciepły olej (czekolada i olej powinny mieć podobną temperaturę 40 st. C). Ciasto usunąć z formy, oblać czekoladową polewą i udekorować.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Non Temp Dark
Olej
Variegato Fanta 5 zbóż
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2024 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI

Chcę zapisać się na warsztaty

Zapis nie jest równoznaczny z udziałem w warsztatach, skontaktujemy się z Tobą celem ustalenia szczegółów i dogodnej dla Ciebie formy płatności.

Wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany przeze mnie adres email informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Polmarkus Sp. z o.o. z siedzibą w 44-120 Pyskowice,, ul. Wyszyńskiego 62 NIP 9691285173