Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Mus czekoladowy

Składniki

  • Czekolada mleczna 0.240 kg
  • Śmietana 0.400 kg
  • Żelatyna namoczona 0.020 kg
  • Brandy 0.050 kg

Wykonanie

1

Mus czekoladowy:

Ubić śmietanę na 3/4. Czekoladę rozpuścić do temp. ok. 50 st.C. Żelatynę rozpuścić. Połączyć czekoladę ze śmietaną, mieszając wlać żelatynę i brandy.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Czekolada mleczna
Śmietana
Żelatyna namoczona
Brandy
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI