Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Biszkopt czekoladowy

35 - 40min 180o

Składniki

  • Koncentrat ciasta czekoladowego 0.170 kg
  • Jaja 0.065 kg
  • Olej 0.060 kg
  • Woda 0.050 kg

Wykonanie

1

Biszkopt czekoladowy:

Wymieszać wszystkie składniki w mikserze przez ok. 1-2 minuty na wolnych obrotach. Piec w 170 - 180 st. C przez około 35-40 minut.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Koncentrat ciasta czekoladowego
Jaja
Olej
Woda
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI