Połączenie ciasta i dekoracja
Składniki
- Diamond czekoladowy kg
- Variegato Otella kg
Wykonanie
Połączenie ciasta i dekoracja:
Do wykonania tego ciasta potrzebne są 3 formy półkuliste o trzech rozmiarach. W najmniejszej formie należy umieścić Variegato Otella, wyrównać, zamrozić szokowo. W formie średniej należy rozprowadzić mus kokosowy, włożyć do niego uprzednio zmrożoną Otella, wyrównać i ściąć. Zmrozić całość szokowo. Do największej formy wyłożyć mus czekoladowy, umieścić w nim uprzednio zmrożone warstwy Variegato Otella i musu kokosowego. Całość zmrozić szokowo. Następnie oblać żelem Diamond czekoladowym, udekorować.
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".