Pieczywo pikantne



Składniki
- Koncentat Pikantny 25% 0.500 kg
- Mąka pszenna typ 500 2.000 kg
- Drożdże Lesaffre 0.080 kg
- Woda 1.300 kg
- Olej 0.080 kg
- Sos Capri Suprima 0.600 kg
Wykonanie
Pieczywo pikantne:
Metoda wykonania: wymieszać wszystkie składniki razem. Czas mieszania: 4 min. na wolnych i 6 min. na szybkich obrotach. Czas wstępnej fermentacji: 15 min. Naważka: 1800 g/30 szt. Czas końcowej fermentacji: ok. 55 min. Temp. pieczenia: 240-220 st.C. Czas pieczenia: ok. 15 min., w przypadku chleba tostowego wypiek ok. 35-40 min.
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".