Galaretka i wykonanie całości
Składniki
- Woda 0.360 kg
- Galaretka 0.090 kg
- Pomarańcza segment 0.500 kg
Wykonanie
Galaretka i wykonanie całości:
Galaretka neutralna: zagotować wodę i dodać galaretkę, następnie rozmieszać. Galaretkę schłodzić i wylewać na owoce. Całość: do ramki 20 x 30 cm włożyć blat sernikowy. Na blat wyłożyć i rozsmarować mus pomarańczowy. Przykryć blatem czekoladowym. Blat nakropić i wyłożyć mus na bazie śmietany i fondu neutralnego. Ułożyć pomarańcze i całość zalać zimną tężejącą galaretką. Całe ciastko włożyć do lodówki aż do momentu stężenia galaretki.
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".