Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Galaretka i wykonanie całości

Składniki

  • Woda 0.360 kg
  • Galaretka 0.090 kg
  • Pomarańcza segment 0.500 kg

Wykonanie

1

Galaretka i wykonanie całości:

Galaretka neutralna: zagotować wodę i dodać galaretkę, następnie rozmieszać. Galaretkę schłodzić i wylewać na owoce. Całość: do ramki 20 x 30 cm włożyć blat sernikowy. Na blat wyłożyć  i rozsmarować mus pomarańczowy. Przykryć blatem czekoladowym. Blat nakropić i wyłożyć mus na bazie śmietany i fondu neutralnego. Ułożyć pomarańcze i całość zalać zimną tężejącą galaretką. Całe ciastko włożyć do lodówki aż do momentu stężenia galaretki.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Woda
Galaretka
Pomarańcza segment
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI