Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Wykonanie całości

20-25min 190o

Składniki

  • Pomada 0.200 kg

Wykonanie

1

Wykonanie całości:

Po zagarowaniu ciasto rozwałkować na prostokąt o dł. 150 cm i wysmarować równomiernie nadzienie. Zawinąć w roladę i pokroić na 28-30 kawałków o szerokości ok 5 cm. Każdy z kawałków włożyć do papilotki w pinie i przekazać do garowania. Czas rozrostu ok. 30-35 min. Wypiek w temp. 190 ºC ok. 20-25 min. Po wystudzeniu można podekorować pomadą!

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Pomada
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI