Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Rogaliki

25min 160o

Składniki

  • Marcepan 0.200 kg
  • Cukier 0.140 kg
  • Mączka migdałowa 0.040 kg
  • Miód 0.020 kg
  • Płynne białko 0.040 kg
  • Płatki migdałowe 0.040 kg

Wykonanie

1

Rogaliki:

Masę marcepanową połączyć z cukrem, mączką migdałową i miodem. Partiami dodawać płynne białko i wszystko razem mieszać do uzyskania jednolitej masy. Masę podzielić na porcje po ok.50 g. Formować rogaliki i obtaczać je w płatkach migdałowych. Piec w piekarniku ok. 25 minut w temperaturze ok. 160 st. C na złoty kolor.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Marcepan
Cukier
Mączka migdałowa
Miód
Płynne białko
Płatki migdałowe
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI