Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Blat sernikowy 30 x 40 cm

Składniki

  • Ser mielony 0.600 kg
  • Masło 0.150 kg
  • Cukier puder 0.200 kg
  • Jaja - 6 szt. kg
  • Krem budyniowy Sycyliana 0.050 kg
  • Proszek do pieczenia 0.005 kg

Wykonanie

1

Blat sernikowy 30 x 40 cm:

Masło utrzeć z cukrem pudrem. Do napowietrzonego tłuszczu dodawać kolejno żółtka. Następnie dodać ser z budyniem i proszkiem do pieczenia. Na koniec wymieszać z ubitą pianą.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Ser mielony
Masło
Cukier puder
Jaja - 6 szt.
Krem budyniowy Sycyliana
Proszek do pieczenia
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI