Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Dekoracja i wykończenie

Składniki

  • Wiśnia w żelu 80% 2.000 kg
  • Woda 0.300 kg
  • Żelatyna 0.040 kg

Wykonanie

1

Dekoracja i wykończenie:

Żelatynę łączymy z gorącą wodą. Łączymy razem z wiśniami w żelu. Na uprzednio przygotowany spód Ciasta Chocolada wylać masę serową, a następnie masę owocową. Czas pieczenia:  ok. 30 min.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Wiśnia w żelu 80%
Woda
Żelatyna
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI