Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Masa serowa

60min 170o

Składniki

  • Ser President 4% 3.200 kg
  • Cukier 0.320 kg
  • Żótko jajek 0.500 kg
  • Fiorfiore La Glassa - mieszanka marcepanowa Master Martini 0.500 kg
  • Fiorfiore Royal - krem budyniowy Master Martini 0.200 kg
  • Białko jaja 0.800 kg
  • Cukier 0.360 kg
  • Margaryna Gioia Master Martini 0.600 kg
  • Żel Pomarańczowy Master Martini 0.300 kg

Wykonanie

1

Masa serowa:

Łączymy żółtka z miękką Gioią, dodajemy ser i mniejszą ilość cukru. Mieszamy. Ubijamy białko z pozostałą częścią cukru. Masę serową łączymy z ubitym białkiem oraz sypkimi składnikami: Fiorfiore La Glassa i Fiorfiore Royal, całość delikatnie mieszamy i wykładamy na wcześniej przygotowany i przesmarowany żelem blat.  Pieczemy w temperaturze 170°C przez około 60 minut.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Ser President 4%
Cukier
Żótko jajek
Fiorfiore La Glassa - mieszanka marcepanowa Master Martini
Fiorfiore Royal - krem budyniowy Master Martini
Białko jaja
Margaryna Gioia Master Martini
Żel Pomarańczowy Master Martini
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI