Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Krem cytrynowy

Składniki

  • Woda 0.800 kg
  • Śmietana 1.600 kg
  • SUCREA® Tarte Citrone 0.800 kg

Wykonanie

1

Krem cytrynowy:

Wymieszać składniki i delikatnie wylać na masę serową. Czas pieczenia: 70 minut. Temperatura pieczenia: 180-190°C. Po wypieczeniu posmarować żelem Belnap.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Woda
Śmietana
SUCREA® Tarte Citrone
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI