Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Mus pomarańczowy i wykończenie

Składniki

  • Sok pomarańczowy 0.500 kg
  • Jabłka prażone mielone 2.000 kg
  • Komplet Stabilizator Pomarańczowy 0.300 kg
  • Komplet Pregel 7 0.060 kg

Wykonanie

1

Mus pomarańczowy i wykończenie:

Składniki musu połączyć i dokładnie wymieszać. Gotowy mus nanieść na wierzch masy serowej. Wierch posypać pozostałym ciastem czekoladowym. Temp. pieczenia 180 st. C. Czas pieczenia 90 minut.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Sok pomarańczowy
Jabłka prażone mielone
Komplet Stabilizator Pomarańczowy
Komplet Pregel 7
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI