Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Krem na białej czekoladzie i wanilii

Składniki

  • śmietanka Kuchmistrza 34% 0.200 kg
  • czekolada biała Callebaut 0.350 kg
  • śmietanka 34% Kuchmistrza 0.550 kg
  • laska wanilii 1.000 kg

Wykonanie

1

Krem na białej czekoladzie i wanilii:

200 g śmietany gotujemy z wanilią i mieszamy razem z podtopioną czekoladą, tak aby uzyskać gładką emulsję. Następnie zalewamy zimną śmietaną (550 g), emulgujemy za pomocą blendera ok. 1 min. Odstawiamy na 3-4h lub na noc i ubijamy jak bitą śmietanę.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
śmietanka Kuchmistrza 34%
czekolada biała Callebaut
śmietanka 34% Kuchmistrza
laska wanilii
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI