Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Nadzienie marcepanowe

Składniki

  • Marcepan 1.000 kg
  • Cukier 0.300 kg
  • Białko 0.120 kg
  • Cytryna 0.020 kg

Wykonanie

1

Nadzienie marcepanowe:

Składniki na nadzienie marcepanowe wymieszać i uformować w pasy.  Po czasie spoczynku kęsów, do środka nałożyć 80 g nadzienia marcepanowego i uformować charakterystyczny kształt stolli.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Marcepan
Cukier
Białko
Cytryna
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI