Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Masa prażynkowa

Składniki

  • Caravella Cover White 0.200 kg
  • Czekolada biała Callebaut 0.040 kg
  • Prażynki Callebaut 0.080 kg
  • Olej 0.030 kg
  • Przyprawy korzenne 0.015 kg

Wykonanie

1

Masa prażynkowa:

Caravellę Cover White połączyć z czekoladą białą i rozpuścić. Dodać olej, wymieszać i wsypać prażynki oraz przyprawy korzenne. Dokładnie wymieszać.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Caravella Cover White
Czekolada biała Callebaut
Prażynki Callebaut
Olej
Przyprawy korzenne
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2024 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI

Chcę zapisać się na warsztaty

Zapis nie jest równoznaczny z udziałem w warsztatach, skontaktujemy się z Tobą celem ustalenia szczegółów i dogodnej dla Ciebie formy płatności.

Wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany przeze mnie adres email informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Polmarkus Sp. z o.o. z siedzibą w 44-120 Pyskowice,, ul. Wyszyńskiego 62 NIP 9691285173