Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Wykonanie całość i kremu pistacjowego

Składniki

  • Krem Neapolitana Suprima gotowy 0.030 kg
  • Pasta pistacjowa Elenka 0.006 kg
  • Owoce świeże do dekoracji kg

Wykonanie

1

Wykonanie całość i kremu pistacjowego:

tarta cytry         Po ostygnięciu kremu cytrynowego całość dekorować owocami. Wierzch ciasta można pokryć warstwą żelu, aby zapobiec powstawaniu "skórki" na powierzchni. Wykonanie kremu pistacjowego: do gotowego kremu budyniowego Neapolitana dodać pasty pistacjowej i wymieszać do uzyskania jednolitej konsystencji. Dekorować tartę przy użyciu rękawa cukierniczego wedle inwencji cukiernika.  

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Krem Neapolitana Suprima gotowy
Pasta pistacjowa Elenka
Owoce świeże do dekoracji
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI