Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Wykonanie całości

Składniki

  • Krem Neapolitana lub Sycyliana 0.040 kg
  • Woda 0.100 kg
  • Dekoracja kg

Wykonanie

1

Wykonanie całości:

Masę migdałową można szprycować bezpośrednio na odpieczony blat z ciasta kruchego i dodać świeże lub mrożone owoce. Całość zapiekać, aż masa migdałowa uzyska konsystencję podobną do kruchego ciasta. Czas zapiekania jest zależny od wielkości tarty, natomiast temperatura nie powinna przekraczać 180°C. Po ostygnięciu, można dekorować bezpośrednio owocami lub kremem budyniowym, posypką, świeżymi owocami wedle inwencji cukiernika. Do wykonania kopułek z kremu Sycyliana polecamy formy silikonowe Thermohauser!

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Krem Neapolitana lub Sycyliana
Woda
Dekoracja
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI