Wykonanie całości
Składniki
- Krem Neapolitana lub Sycyliana 0.040 kg
- Woda 0.100 kg
- Dekoracja kg
Wykonanie
Wykonanie całości:
Masę migdałową można szprycować bezpośrednio na odpieczony blat z ciasta kruchego i dodać świeże lub mrożone owoce. Całość zapiekać, aż masa migdałowa uzyska konsystencję podobną do kruchego ciasta. Czas zapiekania jest zależny od wielkości tarty, natomiast temperatura nie powinna przekraczać 180°C. Po ostygnięciu, można dekorować bezpośrednio owocami lub kremem budyniowym, posypką, świeżymi owocami wedle inwencji cukiernika. Do wykonania kopułek z kremu Sycyliana polecamy formy silikonowe Thermohauser!
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".