Tarta owocowa

Składniki
- Korpus tarta karbowana słodka śr. 22 cm kg
- Krem Neapolitana Suprima 0.050 kg
- Woda zimna temp. 5 st. C 0.100 kg
- Śmietana Bravo Cream 0.030 kg
- Brzoskwinia połówka 0.150 kg
- Mandarynka duża 0.150 kg
- Żel do żelownic Boyens 0.030 kg
Wykonanie
Tarta owocowa:
Krem Neapolitana: krem z wodą ubijać ok. 1 min. na szybkich obrotach. Następnie wlać śmietanę i ponownie ubijać 1 min. na szybkich obrotach. Wypełnić korpus kremem Neapolitana ok. 160-180 g. Odsączyć i wysuszyć owoce. Układać pocięte w cienkie plastry brzoskwinie. Uzupełnić dekorację mandarynkami. Gotowy produkt zażelować, aby uzyskać słodki smak i ładny świeży wygląd owoców. Możliwość użycia świeżych owoców sezonowych: jagód, truskawek, porzeczki lub agrestu.
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".