Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Tarta owocowa

Składniki

  • Korpus tarta karbowana słodka śr. 22 cm kg
  • Krem Neapolitana Suprima 0.050 kg
  • Woda zimna temp. 5 st. C 0.100 kg
  • Śmietana Bravo Cream 0.030 kg
  • Brzoskwinia połówka 0.150 kg
  • Mandarynka duża 0.150 kg
  • Żel do żelownic Boyens 0.030 kg

Wykonanie

1

Tarta owocowa:

Krem Neapolitana: krem z wodą ubijać ok. 1 min. na szybkich obrotach. Następnie wlać śmietanę i ponownie ubijać 1 min. na szybkich obrotach. Wypełnić korpus kremem Neapolitana ok. 160-180 g. Odsączyć i wysuszyć owoce. Układać pocięte w cienkie plastry brzoskwinie. Uzupełnić dekorację mandarynkami. Gotowy produkt zażelować, aby uzyskać słodki smak i ładny świeży wygląd owoców. Możliwość użycia świeżych owoców sezonowych: jagód, truskawek, porzeczki lub agrestu.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Korpus tarta karbowana słodka śr. 22 cm
Krem Neapolitana Suprima
Woda zimna temp. 5 st. C
Śmietana Bravo Cream
Brzoskwinia połówka
Mandarynka duża
Żel do żelownic Boyens
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI