Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Blat Completo Cacao

30-35min 180o

Składniki

  • Fior Fiore Completo Cacao 0.500 kg
  • Olej 0.188 kg
  • Woda 0.188 kg

Wykonanie

1

Blat Completo Cacao:

Wszystkie składniki wymieszać na średnich obrotach ok. 5 min. płaskim mieszadłem. Masę wyłożyć do form 30 x 20 cm a następnie wypiekać w temp. 180 C ok. 30-35 min.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Fior Fiore Completo Cacao
Olej
Woda
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI