Glazura maracuja
Składniki
- Decorgel maracuja 0.600 kg
- Żel Belnap 0.180 kg
- Woda 0.120 kg
Wykonanie
Glazura maracuja:
Glazura maracujowa: zagotować wodę z żelem i natychmiast połączyć z Decorgelem maracuja a następnie przesmarować powierzchnię deseru maracuja. Możliwe jest użycie Decorgelu maracuja bezpośrednio z puszki, lecz wtedy Decorgel nie zastygnie. Na odpieczone ciasto nakładamy część musu śmietankowego, z reszty szprycujemy pasy pomiędzy które szprycujemy żelkę maracuja. Na górę nakładamy mus cytrynowy i wyrównujemy. Całość oblewamy glazurą o smaku maracui.
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".