Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Mus na białej czekoladzie

Składniki

  • Śmietana Kuchmistrza 34% 0.400 kg
  • Czekolada biała 0.150 kg
  • Adwokat 0.050 kg
  • Żelatyna 0.010 kg
  • Woda 0.030 kg

Wykonanie

1

Mus na białej czekoladzie:

Ubić śmietanę na 3/4. Namoczyć żelatynę. Podgrzać czekoladę do ok. 45-50 ºC i do czekolady dodawać śmietanę w trzech etapach. Na koniec mieszając wlać adwokat i żelatynę.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Śmietana Kuchmistrza 34%
Czekolada biała
Adwokat
Żelatyna
Woda
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI