Wykończenie
Składniki
- Caravella Cover White albo Del Artigiano Bianco 0.300 kg
- Olej 0.050 kg
- Pasta waniliowa Ovovan 0.010 kg
Wykonanie
Wykończenie:
Wykończenie: polewę należy podgrzać w płaszczu wodnym, dodać olej, pastę i wymieszać. Wykonanie: do ramki o wymiarach 20 x 30 cm, wys. 6 cm umieścić blat biały Camargo i lekko nasączyć ponczem z dodatkiem rumu. Kolejno nałożyć połowę kremu waniliowego, włożyć wcześniej przygotowaną żelkę rodzynkowo - adwokatową, nałożyć pozostałą ilość kremu waniliowego. Wysmarować i przykryć ciemnym blatem Caompleto Cacao. Następnie przygotować mus na białej czekoladzie, wyłożyć na ciemny blat i równomiernie wysmarować. Po zastygnięciu kremów, albo poprzez zmrożenie lub chłodzenie, całość oblać białą polewą z dodatkiem pasty waniliowej Ovovan.
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".