Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Wykończenie

Składniki

  • Caravella Cover White albo Del Artigiano Bianco 0.300 kg
  • Olej 0.050 kg
  • Pasta waniliowa Ovovan 0.010 kg

Wykonanie

1

Wykończenie:

Wykończenie: polewę należy podgrzać w płaszczu wodnym, dodać olej, pastę i wymieszać.  Wykonanie: do ramki o wymiarach 20 x 30 cm, wys. 6 cm umieścić blat biały Camargo i lekko nasączyć ponczem z dodatkiem rumu. Kolejno nałożyć połowę kremu waniliowego, włożyć wcześniej przygotowaną żelkę rodzynkowo - adwokatową, nałożyć pozostałą ilość kremu waniliowego. Wysmarować i przykryć ciemnym blatem Caompleto Cacao. Następnie przygotować mus na białej czekoladzie, wyłożyć na ciemny blat i równomiernie wysmarować. Po zastygnięciu kremów, albo poprzez zmrożenie lub chłodzenie, całość oblać białą polewą z dodatkiem pasty waniliowej Ovovan.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Caravella Cover White albo Del Artigiano Bianco
Olej
Pasta waniliowa Ovovan
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI