Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Blaty czekoladowe (40×60 cm, 3 szt.)

6min 240o

Składniki

  • Komplet Czekoladowe Soft 1.000 kg
  • Jaja 0.600 kg
  • Olej roślinny 0.400 kg
  • Woda 0.200 kg

Wykonanie

1

Blaty czekoladowe (40×60 cm, 3 szt.):

Składniki ciasta czekoladowego połączyć  i ubić na średnim biegu miksera. Gotową masę rozsmarować na papierze do wypieku. Czas mieszania 3 minuty. Temp. pieczenia 240  st. C. Czas pieczenia ok. 6 minut.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Komplet Czekoladowe Soft
Jaja
Olej roślinny
Woda
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI