Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Krem pomarańczowy

Składniki

  • Komplet Krem Volu 2.200 kg
  • Woda 0.550 kg
  • Komplet Stabilizator Pomarańczowy 0.440 kg

Wykonanie

1

Krem pomarańczowy:

Komplet Stabilizator Pomarańczowy połączyć z wodą i ubitym gotowym kremem Komplet Volu. Powstały krem pomarańczowy rozsmarować po 600 g na blatach z ciasta parzonego, nałożyć blaty ciasta czekoladowego i rozsmarować kolejną warstwę kremu (po 400 g). Zwinąć dwie  duże rolady składające się z 1,5 blatu. Rolady schłodzić, następnie pokroić w plastry o grubości około 6 cm podsypując białymi okruszkami.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Komplet Krem Volu
Woda
Komplet Stabilizator Pomarańczowy
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI