Krem pomarańczowy

Składniki
- Komplet Krem Volu 2.200 kg
- Woda 0.550 kg
- Komplet Stabilizator Pomarańczowy 0.440 kg
Wykonanie
Krem pomarańczowy:
Komplet Stabilizator Pomarańczowy połączyć z wodą i ubitym gotowym kremem Komplet Volu. Powstały krem pomarańczowy rozsmarować po 600 g na blatach z ciasta parzonego, nałożyć blaty ciasta czekoladowego i rozsmarować kolejną warstwę kremu (po 400 g). Zwinąć dwie duże rolady składające się z 1,5 blatu. Rolady schłodzić, następnie pokroić w plastry o grubości około 6 cm podsypując białymi okruszkami.
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".