Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Żelka oraz wykonanie całości

Składniki

  • Wiśnie mrożone 0.500 kg
  • Żelfix 3:1 0.030 kg
  • Cukier 0.150 kg
  • Schokobella biała 0.200 kg

Wykonanie

1

Żelka oraz wykonanie całości:

Na ciemny biszkopt wylewamy zagotowaną oraz lekko schłodzoną żelkę wiśniową. Na wierzch wykładamy masę z ciemnej Schokobelli i przekładamy kolejny biszkopt. Na wierzch kładziemy masę z białej schokobelli i przekładamy biszkoptem. Dekorujemy Schokobellą białą. Temp. wypieku 180 °C, czas wypieku 15-20 min.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Wiśnie mrożone
Żelfix 3:1
Cukier
Schokobella biała
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI