Polewa pistacjowa i wykonanie całości
Składniki
- Śmietana 0.150 kg
- Pasta pistacja 0.075 kg
- Czekolada biała 0.075 kg
- Woda 0.075 kg
- Sanatine 0.025 kg
- Decorgel neutralny 0.350 kg
Wykonanie
Polewa pistacjowa i wykonanie całości:
Polewa pistacjowa: zagotować śmietanę i wlać do czekolady. Po rozpuszczeniu dodać pastę pistacjową. Rozpuścić Sanatine w gorącej wodzie i dodać do masy. Całość połączyć z Decorgelem neutralnym mieszając kopyścią. Oblewać zamrożone torty. Całość: do rantu o śr. 20 cm, wys. 6 cm. włożyć biszkopt. Napełnić ok. 1/4 wysokości rantu kremem pistacjowym. Włożyć do środka zamrożoną pomarańczę w żelu. Dopełnić całość rantu musem tiramisu i zamrozić. Po kilku godzinnym mrożeniu oblewać polewą pistacjową.
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".