Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Polewa pistacjowa i wykonanie całości

Składniki

  • Śmietana 0.150 kg
  • Pasta pistacja 0.075 kg
  • Czekolada biała 0.075 kg
  • Woda 0.075 kg
  • Sanatine 0.025 kg
  • Decorgel neutralny 0.350 kg

Wykonanie

1

Polewa pistacjowa i wykonanie całości:

Polewa pistacjowa: zagotować śmietanę i wlać do czekolady. Po rozpuszczeniu dodać pastę pistacjową. Rozpuścić Sanatine w gorącej wodzie i dodać do masy. Całość połączyć z Decorgelem neutralnym mieszając kopyścią. Oblewać zamrożone torty.  Całość: do rantu o śr. 20 cm, wys. 6 cm. włożyć biszkopt. Napełnić ok. 1/4 wysokości rantu kremem pistacjowym. Włożyć do środka zamrożoną pomarańczę w żelu. Dopełnić całość rantu musem tiramisu i zamrozić. Po kilku godzinnym mrożeniu oblewać polewą pistacjową.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Śmietana
Pasta pistacja
Czekolada biała
Woda
Sanatine
Decorgel neutralny
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI