Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Wykonanie całości

Składniki

Wykonanie

1

Wykonanie całości:

Do ramki 20x30 cm i wys. 6 cm  lub 2 rantów o średnicy 18 cm wyłożyć ciasto czekoladowe. Przygotować masę na Chocolate Mix, rozsmarować ją na cieście. Zaraz przykryć drugą częścią ciasta czekoladowego i dobrze przycisnąć. Przygotować masę truflowo-krokantową i rozsmarować jako kolejną warstwę ciasta. Całość schłodzić do czasu zestalenia warstwy truflowej. Przygotować mus karmel z migdałem, nałożyć i wyrównać na ciastku. Całość zmrozić i kolejno oblewać Diamentem karmelowym i złotym.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI