Krem jabłkowo – cynamonowy i wykonanie całości
Składniki
- Top Cream 2.000 kg
- Jabłko prażone w kostkach 1.400 kg
- Credi fond neutralny 0.500 kg
- Cynamon 0.004 kg
- Woda 0.400 kg
Wykonanie
Krem jabłkowo – cynamonowy i wykonanie całości:
Krem jabłkowo - cynamonowy: ubity uprzednio Top Cream wymieszać z szarlotką i cynamonem. Credi fond neutralny wymieszać z wodą. Połączyć obie masy razem. Wypieczony blat ciasta piernikowego przekroić na 2 blaty o równej grubości. Przełożyć pierwszy blat połową kremu. Przykryć drugim blatem i pokryć pozostałym kremem. Dekoracja: posypać pokruszonym ciastem piernikowym.
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".